Smart Seller RO

Distinge-te din multime/Iesi din anonimat si reprezinta GBvalori reale!

Transforma-ti proiectul intr-un spatiu virtual captivant, pe care clientul il poate vizita online oricand, oriunde, cu familia sau cu partenerii de afaceri

Smart Seller va ajuta sa va distingeti din multimea competitorilor dvs. Cu sistemul nostru, compania Dumneavoastra poate oferi clientilor siguranta deciziei si ajutor in luarea acesteia. Clientii multumiti pot spori reputatia companiei pe viitor, recomandand-o familiei, prietenilor si cunoscutilor.

biz3d 2d to 3d

Tur virtual interactiv, cu design interior

O animatie 3D interactiva, in timp real, permite explorarea spatiului chiar inainte ca acesta sa fie contruit in lumea reala. Experimenteaza vizita captivanta a unui apartament total amenajat, care poate sa existe doar in faza de proiect sau deja construit. Poti personaliza interiorul in functie de propriile nevoi si dorinte.

Astfel, iti poti planifica utilizarea spatiilor, asigurandu-te ca proprietatea este potrivita pentru familia sau afacerea ta. Exploreaza spatiul printr-un tur virtual interactiv sau relaxeaza-te si lasa-te purtat de un tur panoramic captivant.

Smart Seller Home – Mai multe detalii click aici

Smart Seller Office – Mai multe detalii click aici

Proces de vanzare mai rapid cu 20%

O experienta vizuala unica pentru clientii dumneavoastra, prin intermediul unei tehnologii de ultima ora

Conform feedback-ului, majoritatea clientilor nu pot vizualiza pe deplin spatiul si, astfel, nu pot intelege ce anume cumpara numai pe baza planurilor 2D. Fara o experienta completa a spatiului si fara a cuprinde dimensiunile si adancimile acestuia, potentialii cumparatori nu pot previzualiza cum ar fi sa traiasca in noua lor casa.

Smart seller tinteste furnizarea tuturor informatiilor necesare si prezentarea celor mai mici detalii, ca de exemplu, cum va lumina soarele apartamentul. Cumparatorii apreciaza Smart Seller pentru precizia sa, dar si pentru faptul ca aduce raspunsuri la toate intrebarile lor. Prin urmare, ei pot lua decizii pozitive in conditii de siguranta, chiar si cu 20% mai repede.

Planuri 3D si randari de interior

Primul contact cu potentialii clienti este cel mai frecvent anuntul de pe internet. Atragerea atentiei este dificila, mai ales cand mai sunt alte 100 de proprietati similare concurente. Adaugati planuri 3D si randari de interior pentru a face anuntul sa iasa in evidenta. Acestea vor atrage atentia si vor genera mai multe cereri de oferta. Veti primi cel putin 3 imagini Planuri elevate 3D si 5 imagini de randari de interior.

Vezi un exemplu aici

 

3d gif 2

Pret mai mare cu 2% decat pretul pietii?

O noua metoda de prezentare pentru design interior

Da, este posibil cu Smart Seller. Experienta ne arata ca, datorita efectelor combinate ale prezentarii de inalta calitate si ințelegerea facila a planurilor 2D, cumparatorii tind sa ofere un pret de tranzactie mai mare pentru proprietati. Aceasta prezentarea unica anticipeaza calitatea proprietatii viitoare si construieste/cladeste incredere intre vanzator si clientul sau. Ca urmare, creste probabilitatea ca potentialii cumparatori sa cumpere la un pret mai mare chiar si cu 2% fata de pretul maxim oferit in mod curent..


Videoclip Full HD al proprietatii – Vizitarea unui spatiu inainte de a fi construit

Creati cele mai convingatoare interioare. Oferiti clientilor Dumneavoastra cu argumente de necontestat. Explorati spatii arhitecturale prin modele 3D cu caracteristici complete.

Noi cream clipuri video de cea mai buna calitate, total personalizate, disponibile pentru incarcare in serviciul de streaming video preferat de Dumneavoastra (YouTube / Vimeo).

Instrument de incredere

SMART SELLER ofera un sistem complet de marketing si vanzari pentru proiectele noi in faza de dezvoltare

Smart Seller creeaza incredere intre potentialul cumparator si vanzator prin asigurarea transparentei totale, risipind indoielile. Prezentarile unice nu sunt fixate intr-o locatie, nu este obligatorie prezenta intr-un birou de vanzari. Clientii interesati le pot experimenta oriunde, inclusiv acasa cu familia, de oricate ori doresc, rezultand astfel decizii reale si finale.

sunlight perpective

Perspectiva luminii naturale

In reprezentarea unui spatiu prin oricare tip de model 3D, lumina poate fi elementul care face diferenta in experienta privitorului. Biz3D foloseste o tehnica grafica numita light baking pentru a simula lumina naturala in cadrul modelului 3D. Simularea luminii poate fi setata in functie de locatia modelului, orientarea acestuia si o ora si o data specificate. Acest proces este un element esential al oricarui model interactiv, deoarece permite vizitatorilor sa vada un apartament sau un birou cu lumina naturala corespunzatoare la orice ora din zi si din orice unghi. Aceasta este o experienta pe care putine tehnologii o pot oferi.

Acest tip de simulare este foarte util designerilor de interior, profesionistilor din constructii si viitorilor proprietari pentru a lua decizii cu privire la o anumita proprietate. Utilizarea acestor modele 3D poate ajuta arhitectii, designerii si potentialii cumparatori sa evalueze intr-un mod realist impactul pe care il poate avea lumina naturala asupra unei case, unui apartament sau birou.

Realitate virtuala

Lasa-te purtat prin intermediul realitatii virtuale in lumea proiectului tau, cu ajutorul ochelarilor Cardboard.

Deschide un model Smart Seller pe smartphone, intoarce telefonul in modul landscape si atinge iconul cardboard de pe ecran.

VR_cardboard